Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Ik vind het heerlijk om het geleerde te delen. 

Vanwege mijn beperkte agenda en de drukke invulling daarvan ga ik nu alleen nog dagcursussen geven. Op de dag beginnen we met een meditatie krijg je ook alle facetten van het mediumschap aangeboden (zie hieronder). Het is inclusief koffie/thee en lekkers. Ik zorg voor soep tijdens de lunch en de rest neem je zelf mee. In de middag gaan we fijn verder, weer eerst met een korte meditatie. Voor deze dag is er een max van 6 deelnemers. Locatie zie hieronder en de tijden zijn. 9.15 uur inloop – start 9.30 uur en stopt om 16.00 uur (kan iets uitlopen).

Kosten voor deze dag is € 60,-

Tijdelijk onderdstaande cursus niet aangeboden:

Deze cursus geef ik aan groepen van 4 deelnemers. Hierin worden allerlei facetten van het mediumschap behandeld. Iedere les begint met een meditatie en daarna diverse oefeningen. We gaan o.a. werken met kleuren, tekeningen lezen, elkaar lezen, foto’s en voorwerpen lezen, familieopstellingen, contact maken met je gids, en desgewenst contact maken met mensen die overleden zijn en vast nog meer….. Zo kom je erachter wat jouw kwaliteiten zijn en waar je (mogelijk) nog meer verdieping in wilt. Het worden sowieso bijzondere uurtjes, waarin je stappen kunt maken in jouw eigen tempo. Avonden starten met een inloop om 19.15 uur. Je krijgt dan een kopje koffie/Thee met wat lekkers. Om 19.30 uur start de cursus en die eindigd om 21.30 uur. Kosten € 80,- voor 4 lessen van 2 uur (incl korte pauze)

Via Facebook en Instagram zal ik de cursusdata aankondigen. Mocht je deze niet bezoeken dan kun je mij via het contactformulier om informatie vragen.

De lessen worden gegeven in het recratiezaaltje aan de Capel-Acker 2 te Heiloo (tegenover Kerkakkers 10 straatje inrijden naar groot parkeerterrein).

Terug naar boven